Vi alla älskar Kent

haha xD




Minidator!

Jaha, då sitter man här med en liten laptop i knät och kollar på tv. Jag måste säga att jag är mycket nöjd med den här lilla saken!

Gick upp vid halv 9 för att min första lektion skulle börja kvart i 10. När jag hade anlänt till skolan fick jag veta att läraren var sjuk så vi hade ingen lektion. Suck. Jag åkte hem igen och lade mig på soffan och sov i 20 underbara minuter. Historia efter det och sedan fadderdag. Dom misslyckades lite tycker jag, med tanke på att hälften av 2:orna i min grupp hade inställningen av en åsna och vägrade att delta. Mycket peppande! Eller inte. Men vi fick godis! Whiiii!


Spotify

Spotify är det bästa undret i världen! Här kommer min spellista för er som är intresserade.

Och ja, jag heter iamaboy, fråga Törnå om varför :P

Jag blev nyss kär


I've heard it all and I'm done with that shit


Blow those fucking words out the back of your head


Höst






Fototävling

Jag är med och tävlar i fototävlingen "Porträtt" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!"


Johannes blev mitt bidrag! ^^

Ungdom Mot Rasism

http://www.umr.nu

Påverka!


The warmth I feel beside me is slowly fading...

Ibland bli jag så jävla trött på mig själv. Att jag låter mig må så här dåligt.
Vafan är det för fel?

Single minded




Senaste dagarna...

... har jag haft fullt upp. I fredag var det födelsedagskalas hemma hos Lisa som nu har fyllt 16 år! Vi fikade (jag höll på att dö) lekte fiskdamm, irländsk julafton och pennan i flaskan. Mycket skratt blev det under kvällen! Senare kom Eklund över och stackaren fick inte en syl i vädret. Vi lämnade Lisas hus för att krypa ner i våra varma gosiga sängar med det slutade med att jag Clara och Eklund stog i korsningen ca 100 meter från Lisas hus och babblade på om musik, film och allt möjligt till ett.

Jag spenderade 9 timmar i min säng tills ett sms väckte mig på lördagsmorgonen. 60 minuter senare satt jag i Claras bil på väg till Västerås för att ta tåget till Stockholm! Stockholmarna måste tro att vi är dumma i huvet, eller möjligtvis att vi är någon sorts förrymda lesbiska psykpatienter. Vi strosade runt på storstadens gator, åt en romantisk middag på Jensens Bøfhus och tillslut en kick-ass musikal vid namn De tre Musketörerna. Den va galet bra! Har ni möjlighet så se den på stadsteatern!
Mitt huvud landade på kudden vid två på natten till söndagen.

Vid 2 på söndagen stog jag, pappa och Marisha inne på stensliparklubben och pepparade dem med bilxtar. Uppdraget är att jag och Marisha ska göra en hemsida åt dom. Och det blir nog bra tillslut :)

Idag tvingade jag mig upp ur sängen alldeles för sent för att masa mig in i duschen och slänga i mig lite frukost. Dagen passerade i någon sorts dimma av geografi, flygande kossor, hajgudar och vår "trojanska häst"/Grill-master Måns som smittar ner alla... Ja, det är lika flummigt som det låter.

Stensliparklubben



 


Forest

  


Just let me be who I am





  
Klicka för förstoring


Life is life

Jag blir galen. Våra lärare (gör väl antagligen sitt jobb jävligt bra... ?) har givit oss första skrivuppgiften. Vi ska skriva 800 ord om vad som är sanning och vad som inte är sanning. Och jag kan inte få den jävla uppgiften ur mitt huvud. Jag går och tänker på den i princip hela tiden. Och jag kommer aldrig fram till någonting heller ... -.-'
Havamal. Suck. Jag får huvudvärk. .
Och i morgon har jag läxförhör i franska. Måste in på fronter. AAAH!

Jag känner bara (med riskt för att låta som en superkristen "hallelulja" människa) att kyrkan verkligen är det som får mitt liv att fortsätta rulla på så bra som det gör. Det är min räddning. Hade jag inte haft St Lars och Duvan att gå till och pausa, umgås med alla bra människor och se att allting är inte så dåligt som det verkar så skulle jag antagligen ligga i min säng och gråta mig till döds.
Nej, illa är det inte...


Men, kanske ska gå och lägga sig. Skärmen börjar röra sig i roliga... udda... former.

Godnatt.

(Prisa Fuji Direkt som gav mig en gratis fotobok!!)


Fotobok

Då hoppas jag på en fotobok nr 2! Förhoppningsvis (om jag har fattat det rätt) kommer jag att få en fotobok gratis av Fuji direkt och den ska jag fylla med massa bilder. Jag har inte bestämt vad jag ska ha för bilder i den, om jag ska ha nåt speciellt tema eller om jag bara ska ta bilder jag tycker om. Men vi får se hur det blir tillslut. Jag kan inte vänta på att få börja gå ut och fota, sitta inne i flera timmar i photoshop och sen se det färdiga resultatet i en riktig fotobok.

En stor stjärna till Fuji direkt som har det här erbjudandet!


Invigningen på Voltige-Sm i Västerås

  
 


Orkar inte, vill inte

Jag tänker bara gå och lägga mig. Gömma mig tills... jag inte vill gömma mig längre.

fuck off

Fredag

Ja, dagarna rullar på som rullande soptunnor, eller nåt i den stilen. Haft lektioner som vanligt, ingenting direkt uppseendeväckande.

Satt igår kväll och försökte läsa ett mattetal i typ två timmar med hjälp av mamma, pappa och lite av bror... men ingen kunde lösa det ändå. Så det sög ju. Glömde dessutom att fråga "magister Tall" hur det skulle vara. Suck. Humm...

Jag har verkligen ingenting mer att skriva. That's it, I'm dead.


Datorkunskap

Sitter brevid Lisa på datan. Det här är den mest ovärda lektionen jag någonsin har haft. Försöker få kontakt med ”magister Tall” men han lyssnar inte på mig. Vi ska gå in i word och kolla vad som händer när man trycker ner olika piltangenter osv. Ypperligt spännande. Ehm. Nej. Sen ska vi forstsätta med att skriva av texter… Gaaah. Snacka om att slösa bort en och en halv timme av mitt liv… En gång i veckan.

Suck och stön!

Shoot


Dam-/herravdelningar och dålig humor

Varför ska det vara herr och killavdelnignar på allting. Det gör mig irriterad. Visst, det är andra storlekar och andra former på kläderna men det behöver liksom inte vara på precis allting. Jag menar, jag har kläder från herravdelningen och jag vet killar som har kläder från damavdelningen.
Det som gör mig mest irriterad är leksaksaffärerna.
Killar = Bilar, verktyg, blått och flames.
Tjejer = Dockor, rosa, blommor, dockor, dockor, dockor.
Hela affären ar ju uppdelad i killzoner och tjejzoner. Kan inte leksaksbutikerna fatta att det finns miljoner tjejer som leker med blåa bilar och att det finna killar som leker med rosa dockor!

suck

I alla fall var vi och paddla igår. SP, SPM och NV. Dagens höjdpunkt var när Martin och Annika först körde in i ett träd och när de skulle ut därifrån så åkte de in under en brygga. Hur lyckas man?
När vi hade paddlat från Skantzö till Westerqwarn så hade vi lite konstig tipspromenad med lärarhumor (Vad är det man sitter på, sover i och borstar tänderna med? Klurigt, klurigt *) och 5-kamp.
Jag gick och lade mig klockan 9 igår. Det har inte hänt på typ 3 år . Jag var trött... så att säga.

Idag har jag varit i skolan. Ehm, ovanligt. Sen blir det kass och lite skoj med en bunt utmobbade/SLÄÄÄSH/helsköna människor på Duvan.

(*En stol, en säng och en tandborste. Duuuh...)


Paddling

Höjdpunkten igår var när våra kära lärare, Martin och Annika först paddlade in i ett träd och när de skulle ut därifrån så åkte de in under en brygga ist.


Birds flying high

Det blev en slapp helg. Tanken var ju att åka på Rock for Moq, men det blev inte så. Och tur var väl det. Vaknade i går morse med en heltäppt näsa och en kliande hals. Inte det bästa för att sova i tält med.
Jag hade så gärna velat följa med!!
Men jag ska försöka hålla mig frisk.

Bajs på min bror som har varit på Coldplay och ska på Muse (!!!)

Jag är slö, och jag vill sova.

Muse - Feeling Good


All I ever wanted


Nya konfirmander och Inglorius Basterds

Efter att varit hemma med feber i två dagar gick jag till skolan igår. Jag hade i princip inte missat någonting och jag fick 20kr av min mattelärare! Köpte en muffin i cafeterian... som jag sen gav till Clara.
"var är Clara... Dääär är Clara" Ehm.. ja

Senare på kvällen gick jag och Robin på Inglorius basterds. (JA, det stavas med E O.o) Haha, den va bra. Inte så sjukt deprimerande som andra världskriget-filmer brukar vara och... ja en Quentin Tarantino-film... Lika konstig som man kan förvänta sig.

I morse jagade jag upp Robin kvart över 9 och åkte till St Lars. De nya konfirmanderna började idag och det känns som det kommer bli ett bra konfirmandår.

Robin åkte iväg för att springa i skogen och skjuta plastkulor på folk... Ehm.

Efter maten nu ska jag och mamma åka iväg till Ikea för att kolla på nya grejer till mitt rum! :D Jag har träd på mina väggar. Mohaha
Eller ja, en vägg i alla fall.


Falling


Rädsla, deperation, förtvivlan

Varför skulle det bli så här?


Ööööhh...

Yay, Historia utan historialärare....
Klassen goes kaos.
Sitter nu i en datasal och ska leta fakta om Hitlers bardom. Eller nåt. Mycket spännande.

Det kliar i min hals. Jag vaknade i morse utan röst. Den börjar komma tillbaka nu. Men det blir nog inget Rock for Moq...


RSS 2.0