Konsten att vara sjuk

Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk. Jag har spelat ut Splinter Cell Double Agent och typ 10 timmar sims 3, kollat på en hel massa filmer, bland annat The Lovely Bones (sjukt bra!) och Eternal Sunshine of a Spotless Mind. Det slutar i alla fall med att jag är så fruktansvärt rastlös och har tråkigt. Jag har lyckats snitta upp mitt finger också.. hur jag nu lyckades med det?

Problemet jag får när jag är hemma så här länge är att jag börjar tänka på massa jobbiga saker. Jag har börjat tänka väldigt mycket på döden, vilket gör att jag får ångest. Jag vill göra så mycket med mitt liv och det känns som att tiden bara rinner förbi och jag inte gör nånting vettigt av den. Jag vet att jag egentligen inte har anledning att känna så för jag är ganska aktiv, men man vet aldrig när livet kommer ta slut. Jag menar jag kanske kommer att dö i morrn, eller nästa vecka... det är det ingen som vet. Tänk om jag inte gör alla dom där sakerna som jag vill göra och så helt plötsligt sitter jag där, 90 år och ångrar allt jag inte har gjort. Jag vill inte att det ska bli så.

Vad händer när vi dör? har snurrat 300 varv runt i mitt huvud. Vad gör min farfar nu som dog för 2 år sedan? Blir det bara svart? Hamnar man i himlen? Ser han vad jag gör?

Och så har vi våra kära galenskapare. Clara, this is for you.


love



BE YOUR LOVE - RACHEL YAMAGATA

vinter



<3


Jag älskar dig <3

13-helgsläger

Klicka för förstoring
    
    
       
    


The rise and fall



Take a look at me cause I could not care at all

Do or die
You'll never make me
Because the world will never take my heart
You can try you'll never break me
You want it all, you wanna play this part
I won't explain or say I'm sorry
I'm unashamed, I'm gonna show my scar
Give a cheer, for all the broken
Listen here, because it's only you
I'm just a man, I'm not a hero
I'm just a boy, who's meant to sing this song
I'm just a man, I'm not a hero
I don't care

We'll carry on

RSS 2.0