same shit, different name


väntar på känslan




mitt indiehjärta slår och slår och slår

jajjemän


technologic



En liten tribute till Daft Hands och självklart till Daft Punk. Ni känner säkert igen texten till Technologic. Det tog ett par timmar att fixa till bilden, men nöjd blev jag!

halvfart

Jag har hamnat i en period där allting går på halvfart. Det känns bara segt och jobbigt. Skolan har dragit igång igen nu, och jag undrar hur det ska gå. Höstterminen var inget att göra vågen åt, rent betygsmässigt. Jag vill göra bra ifrån mig, men orken har bara inte funnits där. Hej ångest. Jag klarar inte riktigt av att göra dåligt ifrån mig. Ångesten attackerar mig.

Det börjar i alla fall bli ljusare nu. Jag märkte det redan i morse. Det var inte helt bäckmörkt när jag släpade mig ur sängen. Även om jag är otaggad, så känns det som att det kommer bli en bra vår. Jag har redan några konserter inbokade och det kommer nog flera roliga händelser att boka in. Allt brukar ju bli lättare när solen kryper fram mellan molnen. Sedan blir det sommar! Det är helt galet hur mycket jag längtar till den. Sola, bada, grilla, hänga med folk, inga måsten... bara vara just för stunden och njuta av livet.

Jag är nog ingen vintermänniska.
... mer än i skidbacken.

doodles


blinded by lights



svart


vi blir trampade på, men vi fortsätter gå
ingen vet vad det är, men vi bär våra ärr
den här staden är död, låt oss måla den röd
låt oss måla den blå,

vi är bättre än grå

om..

om du var ett hav vore jag en våg
om du var himmelen skulle jag ha vingar
om du var regn hade jag varit hav och land
om du var musik vore jag en sång
om du var vidderna ville jag va vinden

niklas


infected


RSS 2.0